Barion Pixel
"Az Élet Kapcsolatok"

Sri Bhagavan

 

 

Ha valaki megkérdezne Téged, hogy ki vagy Te, mit mondanál? Mi lenne a válasz, ami feljönne?  Ez és ez vagyok, ennek és ennek a gyermeke vagyok, testvére vagyok ennek és ennek, barátja vagyok ennek és ennek, ez a végzettségem, ide tartozom, ez a foglalkozásom, ezek a hobbijaim, ezek a szenvedélyeim, ezt a jelentést adom az életnek, ezek az élettapasztalataim… Nem így gondolsz önmagadra? Mi csak valamivel, vagy valakivel való kapcsolatként tudunk gondolni önmagunkra. Ha elveszed ezeket a kapcsolatokat és jelentéseket, az emberekkel való kapcsolatot: hol maradsz Te?

Hol van a középpont, ha a körvonalat eltávolítják? Hol van a körvonal, ha azokat a szektorokat kitörlik, amik a formát létrehozzák? Az Élet egy kör, amiben sok szektor van. Minden egyes szektor egy fő kapcsolat, egy nagyon jelentőségteljes kapcsolat: kapcsolat a Szüleiddel, a Pároddal, a gyermeki éneddel, a Nőiségeddel, a Gyermekeiddel, Önmagaddal; az Életnek nevezett körben rengeteg szektor van.

Ha ezek közül a kapcsolatok közül bármelyik nincs rendben, akkor maga az élet megtapasztalása sincs rendben. Ha ezek közül a kapcsolatok közül bármelyikben konfliktus van, akkor az életedben is konfliktus, megosztottság van; a nézőpontok eltorzulnak, elveszted a kapcsolatot, elveszted az Egységet.

A Kapcsolati oldások – mint egy erőteljes blokkoldó rendszer kínálata –  kapcsolataid, ezeken keresztül Életed, életminőséged javítására, oldására jött létre.

 

Mit ad Neked a Kapcsolati oldások?

  • Kapcsolataidat érintő, erőteljes oldásokat hangfájl formájában
  • Erőteljes belvilági oldódásokat és kapcsolati gyógyulásokat, felismeréseket
  • Egy struktúrált, Indiában elsajátított, érthető rendszert, amelyben megtapasztalhatod és erőteljesen emelheted életed és kapcsolataid minőségét
  • Fókuszált és mély belső munkát, amely zajlik tovább benned az alkalmak között is
  • Nagyfokú tudatosodást, rálátásokat és blokkoldást
  • Naponta elvégezhető, napod energiaszintjét meghatározó csakrameditációt
  • Intuitív, és egyszerre racionális, földönjáró vezetést.

Referenciák