Barion Pixel

Referenciák

Kriszti

A kapcsolati oldások hatékonyságukkal és erősségükkel kitűnnek a többi átlagos meditáció közül. Korábban is próbáltam már hasonlókat, de ezek az oldások EGYEDIEK. A különböző témák mélyen rákoncentrálnak az adott terület összes problémás aspektusaira, így több szinten is tisztítják, gyógyítják az életünk “elakadásait”, a kapcsolatainkat. A hatásuk messzemenő, sokszor még hetek múlva is “dolgozik” bennünk a meditáció hatása és old, tisztít. 

Az is tetszik, hogy ezeket otthon tudom elvégezni, amikor számomra kényelmes és épp ráérek. A tapasztalt érzéseket, reakciókat könnyebben fel merem engedni a saját kis biztonságos környezetemben, így jobban megy a blokkok oldása is. Ha pedig némelyik résznél nagyobb blokkot tapasztalok, később visszahallgathatom a felvételt és  újra dolgozhatom vele.

A kapcsolati meditációs anyagok számomra mindig jó választásnak bizonyulnak, mióta találkoztam Andival, én egyet sem hagyok ki belőlük. :)”

Hajni

Tavasszal kapcsolódtam be az online kapcsolati meditációkba és rengeteg megértést, oldást kaptam általuk.

Nagyon bejött az online forma is. Szeretem, hogy a saját teremben vagyok, ahol úgy rendezek el mindent, ahogy számomra a legmegfelelőbb, gyújthatok mécsest, füstölőt, stb. Ugyanakkor egyáltalán nem gátol a kapcsolódásban, hogy nem egy helyszínen vagy időpontban vagyunk. Nekem nagyon jó élmény, és külön jó, hogy utána nem kell utaznom, emberek közé mennem.

Tetszik a felépítés, hogy mindig ugyanúgy kezdjük az oldásokat, így pár alkalom után sokkal mélyebben tudtam belemenni a már ismerős meditációba. Kimondva nagyon hosszú a 3 óra, de általában hipp-hopp elröppen 🙂

Ha három szóval kellene jellemeznem: Elsősorban SZERETET, ami így online is érezhető Andi részéről,  Mélység/magasság, Megkönnyebbülés

Köszönök mindent és jövök veled tovább az úton <3

Szikvirág

Mint itt mindannyian, én is az útkeresők táborába tartozom, és nem volt rövid az út idáig. Mindig jött egy-egy “válasz”, de végső megoldás eddig – 65 éve bolyongok – nem. Mígnem Andit ez év (2020) tavaszán meg nem ismertem, és kezdtem részt venni az online oldásain. Már az első estén világossá vált számomra, hogy itt valami más történik, mint amikkel eddig találkoztam. Egy rendkívül emberi, együttérző, korrekt, és nagy spirituális tudással rendelkező segítővel találkoztam.

A meditációk erősek és átütőek, az oldások nálam mindig, kivétel nélkül hoznak megértéseket, rálátásokat, blokkok oldódását, melyek mindent átfogó változásokat történtetnek meg. Nemcsak részlegesen, hanem átfogóan, és minden szinten. Olyan dolgokat láttat meg velem egyetlen este folyamán, amelyekre valami más módszerrel éveket is rááldozhattam volna. Ebben a pár hónapban sokkal többet haladtam a belső munkában, önmegismerésben, karmikus oldásaimban, mint eddigi 20 éves önmunkám alatt összesen.”

Ádám

„Évek óta keresem a módját, hogy mentális egészségemet karbantartsam. Tavaly, egy erős energetikailag mínuszos időszakomban kapcsolódtam bele egy oldásba. Végigcsináltam az egész sorozatot; meglátogattam a belső gyermekemet, újraéltem a születésemet, oldottam a szüleimre, párkapcsolatra. Volt élő, online és hanganyagos oldásom is. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy elvezetett Andihoz, akinek a segítségével sok, évek óta cipelt, súlyos terhet tudtam letenni. Technikái beépültek a mindennapjaimba. Hála és nagy köszönet ezekért!

József

Számomra az elmúlt évek önismereti utazásai során az egyik leghitelesebb segítő, tanító Andi. Nagyon mély megéléseket, belső utazásokat, oldásokat köszönhetek a kapcsolati oldásainak már évek óta. A bennük lévő elkötelezettség, tudás, szeretet és empátia a legnagyobb értéket és hitelességet képviseli számomra.”